Gezonde dierenvoeding uit zweden.

Husse heeft een heel uitgebreid assortiment in de vorm van voeding, snacks, voedingssupplementen, speeltjes, nat voer en verzorging

Voeding voor de hond bestaat uit kwalitatief hoogwaardige ingrediënten - de dierlijke ingrediënten in husse producten zijn beoordeeld op geschiktheid voor menselijke consumptie door enkele dierenartsen.

Ook zijn ze verrijkt met natuurlijke voedingsstoffen en mineralen. 

Vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

 

 

 

 

Opus is graanvrij.

Opus is een graanvrij product uitermate geschikt voor honden met een gevoelige spijsvertering. 

Farm is op basis van kip en aardappel

Ocean is op basis van zalm en aardappel.

Droogvoer speciaal ontwikkeld voor de kleine rassen

Deze brokjes zijn klein en aangepast voor kleine tanden en kaken.

Valp mini is voor de puppy's van kleine rassen.

Optimal mini is een brok waarbij de grootste bron van eiwitten uit eiwitten bestaat en een hoge vet percentage speciaal voor kleine honden met een hogere energiebehoefte.

Ocean care mini is een brok glutervrije op basis van zalm en rijst.

Senior mini is een brok ontwikkeld voor de oudere kleine hond. Een brok met een lage vetgehalte en voorzien met chondroitine en glucosamine voor de gewrichten en taurine ter ondersteuning van  de hartfunctie.

 

Sensitive lijn

Digest: Hypoallergene voeding voor o.a. een gevoelige spijsvertering.

Op basis van lam en rijst.

Glutenvrij met een zeer lage kans op allergische reacties.

Digest giant :Hoogst verteerbaar op lam en rijst voor honden met een gevoelige spijsvertering van een groot ras. Voorzien van chondroitine en glucosamine voor gezond kraakbeen en gewrichten.

Valp Digest: Speciaal voor de pup met een gevoelige spijsvertering. Op basis van lam rijst.

Optimal: Speciaal voor de actieve hond met een gevoelige spijsvertering op basis van kip en rijst.

Ocean care: hoogst verteerbaar Glutenvrije formule op basis van zalm en rijst.

Light: Deze is speciaal voor de minder actieve hond of honden met overgewicht.

 

Puppy

Valp is speciaal ontwikkeld voor de puppy's en zogende teefjes. Valp is een complete super premium voeding die voorzien in de extra voedingsstoffen, vitamines en mineralen die puppy's nodig hebben bij het opgroeien. geschikt vanaf 3 weken. 

De valp max is speciaal voor de grotere rassen puppy's.

Super Premium.

Senior: ontwikkeld om te voorzien in de voedingsbehoefte van de oudere hond. Dit met een lage vetgehalte en voorzien van chondroitine en glucosamine voor de gewrichten en taurine voor ondersteuning van hartfunctie.

Sterilised: Speciaal ontwikkeld voor honden die gesteriliseerd/gecastereerd zijn vanaf 12  .

gebaseerd op kip.

Optimal giant: De perfecte brok voor een grote hond

Optimal Light: Ontwikkeld voor de minder actieve hond, honden met overgewicht of honden die erg makkelijk aankomen. 

Optimal: Ontwikkeld voor honden met een hogere energie behoefte. Bestaat uit hoogwaardige kippenvlees met een hoge eiwit gehalte en een energierijke voeding is. 

Prima Plus: Voor hondne met een normale energie behoefte maar met een lage vetgehalte dit voor een gezonde hond en optimale conditie en voorkomt obesitas. 


 

 • Laat uw huisdier nog even uit voor u hem/haar naar de trimsalon brengt. De meeste behandelingen zullen enige tijd in beslag nemen en het is vervelend als het dier zijn behoefte zolang op moet houden of in de trimsalon gaat doen.
 • Het grasveld aan de overkant van het water bij de parkeerplaats kan noodgedwongen worden benut als uitlaatplek maar we vragen u om hier geen gewoonte van te maken. Poep dient hier onmiddellijk te worden verwijderd. Eventueel kunt u hiervoor poepzakjes aanschaffen in de trimsalon. Hier is veel controle op door ambtenaren van de gemeente. Eventuele hieruit voortvloeiende boetes zijn voor rekening van de eigenaar van het huisdier.
 • Probeer uw huisdier indien mogelijk met een droge vacht naar de trimsalon te brengen, aangezien een natte vacht niet altijd even goed behandelbaar is.
 • Overleg eerst met uw trimmer/trimster wanneer u van plan bent uw huisdier voor een trimbeurt te wassen. Sommige vachten zijn namelijk moeilijker te behandelen na een wasbeurt.
 • Indien uw huisdier een medische afwijking heeft en/of een besmettelijke aandoening (kennelhoest, ringworm e.d.) en/of loops is, willen wij dat graag van tevoren weten.
 • In sommige gevallen word er gevraagd een vrijwaarding te onderteken dit vaak in het geval van oude honden of honden met een gezondheidsprobleem.
 • Breng uw hond altijd aangelijnd. Overige dieren mogen gebracht worden in een bench of kooi.
 • De hond mag alleen los achter het hekje ivm dat de deur van de trimsalon voor iedereen toegankelijk is en dus altijd iemand binnen kan komen.
 • Breng uw huisdier nooit met een volle maag.
 • Ik verzoek u uw huisdier vrij van vlooien te brengen. Er zijn goede bestrijdingsmiddelen. Advies hierover is in te winnen via uw dierenarts. Bij aanwezigheid van vlooien zijn extra kosten verbonden.
 • Mocht het voorkomen dat u niet tevreden bent of opmerkingen heeft over het uiteindelijke trimresultaat van uw huisdier, gelieve dit zo snel mogelijk persoonlijk te melden. Uw wensen/opmerkingen zullen uiteraard worden meegenomen in de volgende behandeling van uw huisdier en indien mogelijk direct nog worden uitgevoerd.
 • Wanneer u hond een allergische reactie of een irritatie heeft door een trimbeurt, is de salon daar niet voor verantwoordelijk. Meld dit wel zodat ik hier rekening mee kan houden en eventuele aanpassingen kunnen verrichten.
 • Bij veranderingen van de hond op gebied van medicijnen of gedrag graag melden.
 • Als er tussen de behandelingen door een ziekte is geweest wat besmettelijk is voor mens of dier ook graag melden.
 • Adres en telefoonnummer verandering graag doorgeven. Dit in verband met de administratie van de gegevens van de kaart dt mocht er iets zijn dat ik u altijd kan contacten.
 • Bij verhindering en/of annulering van een afspraak graag z.s.m. doch indien mogelijk uiterlijk 24 uur van te voren bellen. na 24 uur word er 50% van de kosten in rekening gebracht.
 • Wanneer u een afspraak maakt bent u akkoord gegaan met bovenstaande voorwaarden.
 • De foto's die eventueel gemaakt worden word alleen geplaatst op website of facebook met toestemming van de klant.

 

U mag mij met alle vragen op betrekking van u hond stellen via mail, ap of bellen. 

Mail trimsalonhighfive@gmail.com

telefoon nummer:0643423171.

 

Voor meer informatie over producten van husse kunt u terecht op https://netherlands.husse.com/hondenvoer-producten

Ook kunt u eventuele overige informatie en advies ontvangen bij mij in de salon.